tisdag 17 september 2013

Tillbaka till verkligheten

Ja, så var man på plats på jobbet igen. Det är faktiskt riktigt härligt, men precis som i fjol tyckte jag att jag inte hann göra fullt så mycket som jag hade tänkt mig. Trädgården ser ut som om någon har slängt dit lite växter, rört om med en stor slev och sedan väntat för att se vad som händer. Å andra sidan ser ju halva huset så mycket bättre ut än tidigare. Den andra halvan har jag insett får vänta till nästa år, vilket kanske är lika bra. Nu när det går mot höst är det i alla fall så att jag hellre ser till att komma i ordning inomhus.

Någonting som jag verkligen älskar med att få tillbaka de gamla vardagsrutinerna är morgnarna. Det finns ingenting vackrare än utsikten från min balkong en tidig morgon (tycker åtminstone jag). Tänk att sova bort en sådan syn!Kattungarna som föddes tidigare i somras har nu blivit tre yrväder som har lärt sig alla de hyss och bus som dotterns Blomma-Ros har lärt dem. De har fått namnen Algot, Sivan och Hallie Balling. Det sista namnet har min dotter valt. Förklaringen bakom detta lite udda namn är att S:s låtsaskompis heter så. Tyvärr har låtsaskompisen endast ägnat sig åt ganska störande hyss, så som klippa sönder lakan, måla med glitterlim på väggarna och riva upp krukväxter ur sina krukor. När denne låtsaskompis ryckte upp krukväxterna inne i dotterns rum för att sedan slänga dem på golvet, fick dottern spader och kastade ut honom. Jag tror att hon har saknat honom lite, för annars skulle hon väl inte döpa katten efter honom?
Jag hoppas innerligt att Hallie Balling 2 inte är lika besvärlig som den första bara, men full av bus är han. Här har vi modern med sina tre barn under en middag bestående av makrill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar